Az oldal tetejére
Gála Party Service - Rendezvényszervezés, gálavacsora

Telefon: +36 1 240 2777

E-mail: gala@gala.hu

Bemutatkozás - küldetésünk, történetünk, referenciáink

Kezdő oldal » Bemutatkozás

                                   

                                                       

Akik ismernek bennünket azt mondják, hogy a Gála Party Service maga a történelem. 1992-ben, amikor az alapítók még fõiskolásként elhatározták, hogy ki szeretnék magukat próbálni a kitelepült vendéglátás területén sokan nem hittek ebben. A lehetõségek évtizedében, aki tisztában volt a nyugati trendekkel és volt egy kis bátorsága nagyot alkothatott. Nyugaton a catering piacnak már évtizedes hagyományai voltak, míg itthon akkoriban váltották fel igényesebb éttermet a restiket és a csárdákat. 

A döntés helyesnek bizonyult. Néhány éven belül a Gála Magyarország legnagyobb party service vállalatává, a kitelepült vendéglátás területén megkerülhetetlenné vált. A tulajdonosok népszerûség-hajhászás helyett tudatos építkezésbe fogtak és élen jártak az innovációban is. Mi alkalmaztunk elõször székszoknyákat, komoly raktárbázist építettünk ki és termelõkonyhák több ezer fõ ellátását képes volt biztosítani. 

Az ezredforduló környékén sorra alakultak a Catering cégek, amelyre a piac is élénken reagált, így kialakult a természetes megosztottság, amelyben a Gála is hosszú évekre megtalálta a helyét. A lendületes, fiatal csapat az évek során mindig az igényekhez alkalmazkodott, szolgáltatásaikat a piac alakította.

2008-ban a Gála csapata elsõként ismerte fel, hogy a klasszikus rendezvénypiac zsugorodik, amely különösen igaznak bizonyult a party service szolgáltatásokra. Komoly elõkészítõ munkát követõen nevet változtatott, így 2009 január 1-tõl Gála Party Service helyett, Gála Eseményszervezõ Kft néven folytatja munkáját. 

Ma a Gála egy modern, letisztult vállalkozás, aki megoldást nyújt minõségi étteremi vendéglátásra,  különleges rendezvény programokra és trendet követõ catering szolgáltatások sokaságára.

 
 

Keresse kollégáinkat bizalommal, és kérje ajánlatunkat!


Email: gala@gala.hu
Tel.: 06 1/240-2777
Cím: HU-1053, Budapest, Reáltanoda utca 5.
 

Filozófiánk

Filozófiánk

Filozófiánk

 A múlt tapasztalatai, megrendelõi sikerek, emlékezetes rendezvények. Mindehhez biztos alapot nyújt szakmai tapasztalatunk, minõségbiztosítási rendszerünk, és az egy kézben összefogott számos periférikus terület, beleértve a rendezvénykoncepciókat, a szervezést, a gasztronómiát, a látvány, hang és fénytechnikákat és ezzel a sornak még koránt sincs vége. Mindez elismerésre méltó, mi mégsem erre vagyunk a legbüszkébbek. Sokkal inkább szemléletmódunkra, dinamizmusunkra és lelkesedésünkre, melyek partnereink rendezvényeit egyedivé, stílusossá és megismételhetetlenné teszik.  Stílus a részletekben, stílus az egészben – ez az, amire törekszünk, ez az, amit alkalomról alkalomra hozzáteszünk. Eredeti ötletek, csapatunk szakértelme, hosszú évek tapasztalatával és elhivatottsággal fûszerezve – errõl szól a Gála.

  

Hírek

2017. máj. 22. Harapj bele a nyárba a Gálával!

 Unod már a hétköznapi szürkeséget, s felpörgetnéd a munkás hétköznapokat valami igazán ínycsiklandó programmal? Ha kisüt a nap, és zöldbe borul a természet, akkor jöhet a faszén és a grillkészlet!  Mit szólnál, ha idén házhoz jönne minden, ami ehhez szükséges?

 

2017. máj. 15. Grillezés kulisszatitkai

 Ugyan már! Grillezni mindenki tud! Várja ki a végét! Reméljük, megváltozik a véleménye! Még mielõtt bárminek is nekikezdene, gondolataiban pörgesse végig az eseményt.

2017. máj. 05. Eperszezon

 Szervezetünknek elsõsorban azokra a vitaminokra, és ásványi anyagokra van szüksége, melyek az éppen akkor termõ, szezonális élelmiszerekben megtalálhatók. Ha követjük a természetet, végtelenül egyszerû a dolgunk, és még a pénztárcánkat is megkíméljük.

 

 
Gála Eseményszervező Kft. - © 2008 Minden jog fenntartva!
1053 Budapest, Reáltanoda utca 5.
Tel:06 1 240 2777
Fax:06 1 240 2646
gala@gala.hu