Az oldal tetejére
Gála Party Service - Rendezvényszervezés, gálavacsora

Telefon: +36 1 240 2777

E-mail: gala@gala.hu

Esküvõszervezés, privát eseményszervezés

Kezdő oldal » Esküvõ, privát

Az esküvõszervezés különleges gondosságot, alaposságot igényel, a Nagy Napon ügyelni kell a legapróbb részletekre is ahhoz, hogy minden tökéletes legyen.

Miért jó, ha az a esküvõszervezés feladataival minket bíz meg?

Mert így jelentõs idõt, ezáltal költségeket takarít meg, azonkívül megkíméli magát a fárasztó és hosszadalmas árajánlatkérésektõl, egyeztetésektõl, utánajárástól. Emellett az esküvõszervezés terén mi kiterjedt szolgáltatói partnerkapcsolatokkal rendelkezünk, így a lehetõ legjobb áron tudjuk a legjobb minõséget biztosítani minden igény esetén.

A Gála Eseményszervezõ az esküvõszervezés terén nagyfokú tapasztalattal rendelkezik, és a különleges megoldások széles repertoárját kínálja a leendõ párok számára.

Az esküvõszervezés és egyéb privát rendezvények szervezésével kapcsolatban keresse fel a Gála Eseményszervezõ erre a területre specializálódott weboldalát:

www.eskuvogala.hu

Esküvõszervezés, gála

Esküvõszervezés a tökéletesség jegyében.

Hírek

2016. dec. 09. Karácsonyi ötletek a Gálától

 Szeretnél valami újat csempészni az évről évre megrendezendő karácsonyi ünnepségbe? Szórakoztató, izgalmas, fiatalabbaknak és idősebbeknek egyaránt megfelelő programot keresel? 

2016. nov. 09. Mikulásnapi ötletek a Gálától

Télapó itt van!

…És rénszarvasaival elröppenti a gyerekeket izgalmasabbnál izgalmasabb világokba.

2016. okt. 09. Libanapi program

 Hagyományos magyaros, szabadtéri programban gondolkodsz, amely egy fél nap alatt, még ősszel is lebonyolítható? Libanapi programunk kisebb-nagyobb csoportoknak egyaránt ideális, legyen a cél egy céges csapatépítés, a magyar gasztrokultúra megismertetése külföldi csoportokkal, vagy csak egy kellemes, vidám délelőtt baráti társasággal. 

Gála Eseményszervező Kft. - © 2008 Minden jog fenntartva!
1053 Budapest, Reáltanoda utca 5.
Tel:06 1 240 2777
Fax:06 1 240 2646
gala@gala.hu