Az oldal tetejére
Gála Party Service - Rendezvényszervezés, gálavacsora

Telefon: +36 1 240 2777

E-mail: gala@gala.hu

Esküvõszervezés, privát eseményszervezés

Kezdő oldal » Esküvõ, privát

Az esküvõszervezés különleges gondosságot, alaposságot igényel, a Nagy Napon ügyelni kell a legapróbb részletekre is ahhoz, hogy minden tökéletes legyen.

Miért jó, ha az a esküvõszervezés feladataival minket bíz meg?

Mert így jelentõs idõt, ezáltal költségeket takarít meg, azonkívül megkíméli magát a fárasztó és hosszadalmas árajánlatkérésektõl, egyeztetésektõl, utánajárástól. Emellett az esküvõszervezés terén mi kiterjedt szolgáltatói partnerkapcsolatokkal rendelkezünk, így a lehetõ legjobb áron tudjuk a legjobb minõséget biztosítani minden igény esetén.

A Gála Eseményszervezõ az esküvõszervezés terén nagyfokú tapasztalattal rendelkezik, és a különleges megoldások széles repertoárját kínálja a leendõ párok számára.

Az esküvõszervezés és egyéb privát rendezvények szervezésével kapcsolatban keresse fel a Gála Eseményszervezõ erre a területre specializálódott weboldalát:

www.eskuvogala.hu

Esküvõszervezés, gála

Esküvõszervezés a tökéletesség jegyében.

Hírek

2016. jún. 13. Harapj bele a nyárba a Gálával!

 Unod már a hétköznapi szürkeséget, s felpörgetnéd a munkás hétköznapokat valami igazán ínycsiklandó programmal? Ha kisüt a nap, és zöldbe borul a természet, akkor jöhet a faszén és a grillkészlet!  Mit szólnál, ha idén házhoz jönne minden, ami ehhez szükséges?

 

2016. jún. 05. Eperszezon

 Szervezetünknek elsõsorban azokra a vitaminokra, és ásványi anyagokra van szüksége, melyek az éppen akkor termõ, szezonális élelmiszerekben megtalálhatók. Ha követjük a természetet, végtelenül egyszerû a dolgunk, és még a pénztárcánkat is megkíméljük.

 

 

2016. máj. 15. Grillezés kulisszatitkai

 Ugyan már! Grillezni mindenki tud! Várja ki a végét! Reméljük, megváltozik a véleménye! Még mielõtt bárminek is nekikezdene, gondolataiban pörgesse végig az eseményt.

Gála Eseményszervező Kft. - © 2008 Minden jog fenntartva!
1053 Budapest, Reáltanoda utca 5.
Tel:06 1 240 2777
Fax:06 1 240 2646
gala@gala.hu