Bemutatkozunk: ezek vagyunk mi, ez a mi közös történetünk. Együtt varázsolunk álmokból valóságot, tökéletes rendezvényeket az üzleti és a privát életben.

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk

Ismerkedj meg a gála csapatával!

Semperger Szabolcs

A széllovas

 

Amikor a Gála csapata összeül, biztosan Szabolcs ül az asztalfőn. Vendéglátási igazgatóként és társtulajdonosként ő áll a döntések hátterében, és a felelősség is az ő vállát nyomja. Mindezt végtelen türelemmel, ezeréves rutinnal és támogató jelenléttel teszi. Saját bevallása szerint nem csak a munkájában maximalista. A windsurf, a snowboard, a vitorlázás és a horgászat világában is mindent belead, hogy a legtöbbet hozza ki magából és a társaiból.

 

Ködöböcz Csilla

A királynő

 

Ha Szabolcs a királya, akkor Csilla egyértelműen a Gála királynője. Több mint 19 éve töretlen hittel és lelkesedéssel tolja, húzza, kormányozza a cég szekerét. Vallja, hogy az ügyvezetés egyet jelent a felelősségvállalással és a csapattagokkal való folyamatos törődéssel. Külön öröm számára, hogy kollégáival elszakíthatatlan bizalmi szál fűzi össze, mely az évek során mind erősebbé fonódott a számtalan megoldandó feladat, húzós helyzet és váratlanul felmerülő akadály közepette. Büszke arra, hogy a Gála csapatának tagjai mindig és mindenben számíthatnak rá, hiszen hatalmas szakmai tapasztalatából fakadóan nincs olyan helyzet, amire ne találna megoldást. A magánéletben is éppen olyan céltudatos, mint a cégvezetésben.

 New York Café TripAdvisor