Bemutatkozunk: ezek vagyunk mi, ez a mi közös történetünk. Együtt varázsolunk álmokból valóságot, tökéletes rendezvényeket az üzleti és a privát életben.

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk

Ismerkedj meg a gála csapatával!

Semperger Szabolcs

A széllovas

 

Amikor a Gála csapata összeül, biztosan Szabolcs ül az asztalfőn. Vendéglátási igazgatóként és társtulajdonosként ő áll a döntések hátterében, és a felelősség is az ő vállát nyomja. Mindezt végtelen türelemmel, ezeréves rutinnal és támogató jelenléttel teszi. Saját bevallása szerint nem csak a munkájában maximalista. A windsurf, a snowboard, a vitorlázás és a horgászat világában is mindent belead, hogy a legtöbbet hozza ki magából és a társaiból.

 

Ködöböcz Csilla

A királynő

 

Ha Szabolcs a királya, akkor Csilla egyértelműen a Gála királynője. Több mint 19 éve töretlen hittel és lelkesedéssel tolja, húzza, kormányozza a cég szekerét. Vallja, hogy az ügyvezetés egyet jelent a felelősségvállalással és a csapattagokkal való folyamatos törődéssel. Külön öröm számára, hogy kollégáival elszakíthatatlan bizalmi szál fűzi össze, mely az évek során mind erősebbé fonódott a számtalan megoldandó feladat, húzós helyzet és váratlanul felmerülő akadály közepette. Büszke arra, hogy a Gála csapatának tagjai mindig és mindenben számíthatnak rá, hiszen hatalmas szakmai tapasztalatából fakadóan nincs olyan helyzet, amire ne találna megoldást. A magánéletben is éppen olyan céltudatos, mint a cégvezetésben.

Ádám Tamara

A tehetségkutató

 

Elszántságáról híres kolléganőnk a rendezvényszervezés számos területén szerzett utolérhetetlen érdemeket. Nem csak kitartó, hanem kreatív is. Minden beérkezett megkeresést az első pillanattól kezdve a magáénak érez, kreativitását pedig a szövegírásban és a grafikai tartalmak megalkotásában éli ki. A magánéletben is bámulatos következetességgel éri el céljait. Ha valamit a fejébe vesz, azt meg is valósítja. Mi sem jellemezhetné őt jobban, mint az, hogy még hétvégén is csörgőórára ébred. Hobbija a tánc, káros szenvedélye pedig az, hogy éjszakába nyúlóan bámulja a tehetségkutató műsorokat a neten.

Simán Anett

A mágus

 

Személyében nagy örömmel mutatjuk be az ügyfélkezelés szakavatott varázslónőjét. Boszorkányos ügyességgel képes mailen, telefonon, messengeren, viberen megnyerni, meghallgatni, megérteni, megismerni és megnyugtatni az ügyfeleket. Boszorkánykonyhájában mindig azon fáradozik, hogy rendszeresen meglepje őket valami újdonsággal. Munkán kívüli életében igaz barát. Legnagyobb vágya, hogy minden álmát kipipálja a bakancslistáján.

Wojtekovits Kinga

A tündér

 

Ha Anett az ügyfélkezelés mágusa, akkor Kinga a tündére. Mosolygós, vidám természetével, és intuitív hozzáállásával úgy vesz részt a rendezvények megalkotásában és lebonyolításában, hogy közben ő maga is szinte a megrendelői csapat tagjává válik. Kinga imádja a munkáját, és képes arra, hogy művészi magasságokba emelje az eseményszervezést. Ars poeticája: „A részletek harmóniája teszi a rendezvényt valóban különlegessé.” Elhivatottságát az is bizonyítja, hogy rendezvényes forgatókönyvekkel az éjjeli szekrényén hajtja álomra a fejét. A biciklizés és a yoga mellett van egy különleges hobbija, mely egyszer jól jöhet még valamelyik rendezvényen: szeret rúdtáncolni.

Ádám Emese

A partiarc

 

Hiba lenne Emeséről azt állítani, hogy rendezvényszervező asszisztens. Határozott fellépésével és bámulatos kitartásával teljes értékű rendezvényszervezőként dolgozik a szeniorok keze alá a tervezéstől a terepmunka utolsó percéig. Különös ismertetőjele, hogy rendkívül diszkrét és jól tud titkot tartani, ami kifejezetten jól jön ebben a szakmában. Nyitott a világra, szeret ismerkedni, és a kutyákért szinte bármire képes. Szabadidejében koncertekre, és fesztiválokra jár. Hajnalig tolja, ami a csövön kifér. Ebből látszik, hogy számára a munka hobbi is egyben.

Kiss Krisztián

A gombavadász

 

Ezredes, komornyik és fedélzetmester. Egyszóval ő a cég egyik legtapasztaltabb kulcsembere. Felel az értékesítésért, a kollégák munkájának koordinálásáért, a belső képzésekért, a rendezvények hibátlan lebonyolításáért, a marketingért. Megbízható, alapos és precíz. Ez sajnos azzal is együtt jár, hogy rend- és tisztaságmániájával gyakran az őrületbe kergeti kollégáit. Rendkívül nagy szakmai tapasztalatának köszönhetően úgy cikázik a projectek között, mint egy kívánságteljesítő dzsinn. Ahol felmerül egy kérés, gond, feladat, ő ott terem, és elrendezi. Megbízható barát. Családtagjai is jól tudják, hogy bármikor számíthatnak rá. Egyedül a gombák lesik rettegve lépteit, ha kirándulni jár. Hobbija ugyanis a gombászás. Emellett sokat olvas, bringázik és kertet épít.

 

 New York Café TripAdvisor