Rendezvényhelyszín Budapest: vidéken és a fővárosban is megtaláljuk a tökéletes rendezvényhelyszínt, az igényeket, elképzeléseket és célokat figyelembe véve.

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Megtaláljuk a tökéletes rendezvényhelyszínt

Helyszínválasztás

 

Melyik a legjobb gálavacsora helyszín? Melyik a legjobb állófogadás helyszín? Melyik a legjobb esküvő helyszín? Megannyi kérdés és olyan nehéz rájuk a válasz. Mi segítünk abban, hogy a rendezvényetek a megfelelő helyre kerüljön. Betéve ismerjük Budapestet és a legjobb rendezvényhelyszíneket, azonnal beugrik, ha a beszélgetéseink során felmérjük az igényeiteket. Legyetek tízen, vagy legyetek ezren, meg fogjuk találni azt a helyet, ahol minden kívánság teljesül. A helyszíneket nem csak lélekre szabva, de az infrastrukturális elvárásoknak megfelelően segítünk kiválasztani. Nálunk az állófogadás vendégeinek is jut néhány ülőhely, az általunk szervezett legénybúcsún még a nézelődő lányok is meghatódnak és az esküvőknek is olyan exkluzív helyszíneket találunk, hogy akkor is feledhetetlen és teljes élmény lenne, ha csak ketten vennétek részt rajta. 

 

Rendezvényhelyszínek és ingatlan beruházás

 

Cégcsoportos munkánk során nem csak rendezvényszervezéssel, de ingatlan beruházással is foglalkozunk, amit pénzügyi és szakmai befektetőinkkel karöltve végzünk. Rendezvényszervezésre és vendéglátásra alkalmas területeinknek a mérete jelenleg 30.000 négyzetméterre tehető, amik jellemzően 5-10, de néhány esetben 30 éves bérleti és üzemeltetési szerződéssel rendelkeznek. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 25 vendéglátóipari egységet és 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltetünk, így nem csak legénybúcsú, lánybúcsú és csapatépítő tréning lebonyolítását tudjuk saját egységeinkben végezni, de a legnagyobb esküvőkre is képesek vagyunk a legmegfelelőbb helyszínt biztosítani. 

 

Lokáció, lokáció, lokáció

 

Nem mindegy, hogy mit, nem mindegy, hogy hol. Egy jó rendezvény könnyen megközelíthető, kellemes infrastruktúrával rendelkezik, az eseményhez illő környezetben található és már önmagában olyan hely, ahol jó megállni egy pillanatra. Te ismersz ilyen helyszíneket? Mi igen, és nagyon szívesen elvisszük oda az eseményeidet! Legyen szó különleges megoldásokról, valódi, szívdobogtató és lélegzetelállító élményekről, mi azonnal tudni fogjuk, hogy melyik passzol legjobban rendezvényedhez.

 

A rendezvényhelyszín a létszámtól is függ

 

Hány főt szeretnél meghívni? Egy 5 fős sales-es csapatépítő tréning az, amire szükséged van, vagy egy 15 000 főt számláló családi nap, ahol a céged végre nem csak a termékeit mutathatja be, hanem azt is, hogy mennyire közösségi és szerethető vállalat? Az elmúlt 25 év alatt megtanultuk, hogyan kell az emberekkel bánni, még akkor is, ha több ezren vannak.
 
New York Café TripAdvisor