Csapatépítő szervezés Budapest: egy csapatépítő vagy céges rendezvény sokkal több lehet, egy puszta nyűgnél, ahol kötelező a megjelenés. Örök emléket nyújtunk, amiből mit minden résztvevő kamatoztathat!

Foglalás
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bízd a csapatépítő szervezését a Gálára!

Csapatépítők, céges rendezvények

 

Emlékszel az utolsó céges rendezvényre, amin voltál? Pontokba tudnád szedni azokat a hibákat, amiket nem szeretnél elkövetni a saját rendezvényeden? Mi nagyon sok céges rendezvényen, csapatépítő tréningen, állófogadáson fordultunk meg, hogy számba vegyük azokat a dolgokat, amiktől igazán jó és ízletes tud lenni egy ilyen megmozdulás. 25 éves fennállásunk alatt sikeresen kitapasztaltuk, hogy milyenek a jó rendezvényhelyszínek és mik azok a catering megoldások, amiktől a céges rendezvények nem unalmas, és kötelező vacsorameghívások, vagy csapatépők lesznek, hanem igazi élmények. 

 

Kreatív, egyedi megoldások

 

A rendezvényszervezés egyik legfontosabb része, hogy a csapatépítő tréning is utánozhatatlan legyen. Kiemelt figyelemmel és szakértéssel tesszük helyre a legegyszerűbb és legnagyszerűbb rendezvényeket is a grandiózus ötletek megvalósításán át a legapróbb részletekig. Nálunk nincs véletlenszerűen elhelyezett lufi és találomra kiválasztott desszert. Minden úgy történik, ahogy Te megálmodtad, és ahogy mi megszerveztük.

 

Ugyan az a célunk, mint Neked

 

Mi akkor érezzük jól magunkat, ha Ti is jól érzitek magatokat. Ezért is állunk minden rendezvényünkhöz úgy, mintha az egyetlen rendezvény lenne, amit meg kell szerveznünk. Imádjuk, ha mindenki vigyorgó arccal tér haza és még napok múltán is arról beszél, hogyan érezte magát az eseményeden. Imádjuk, ha a csapatépítés egy igazi csapatot formáló eseménnyé válik, ami után már nem csak munkatársakként tekintenek egymásra az emberek, hanem mint igazi társakra, akikkel vállvetve repíthetik a céged a siker felé. Imádjuk, ha úgy mondják ki az igent egy esküvőn, hogy nem csak a leendő feleség, vagy férj mosolygó arcára, de az ehhez járó körítésre is emlékeznek, és úgy beszél majd róla a család, mint a világ legcsodálatosabb esküvőjéről. Így lesz a Te sikered a mi sikerünk is, és a sikerben osztozni jó. Válassz minket, és be fogjuk bizonyítani, hogy mindaz, amire készülsz, egy örök emlék lehet!
 
New York Café TripAdvisor