Az oldal tetejére
Gála Party Service - Rendezvényszervezés, gálavacsora

Telefon: +36 1 240 2777

E-mail: gala@gala.hu

Harapj bele a nyárba a Gálával!

Kezdő oldal » Gála hírek » Harapj bele a nyárba a Gálával!

  

Unod már a hétköznapi szürkeséget, s felpörgetnéd a munkás hétköznapokat valami igazán ínycsiklandó programmal?

Ha kisüt a nap, és zöldbe borul a természet, akkor jöhet a faszén és a grillkészlet! 
 

Mit szólnál, ha idén házhoz jönne minden, ami ehhez szükséges?

 

Családi ünneplésre készülsz, áthívnád a barátokat, vagy meglepnéd a kollégákat egy kerti látványsütéssel? Jól esne egy könnyű saláta, frissen sütött húsokkal, szaftos burgerrel, esetleg gyümölccsel, s könnyed desszertekkel? 

A Gálánál mindezt megvalósítjuk saját teraszodon, vagy kertedben, s akár a céged telephelyére is kérheted ezeket a fenséges élvezeteket! A húsokat speciális látványberendezés segítségével készítjük el, Neked csupán annyi a dolgod, hogy lazíts, nevess, s a nagyszerű ízeket kiélvezd!

  

Kísérőként kiváló nyári italainkból is bátran válogathatsz, legyen az egy jó hideg fröccs, aperol spritz, színes nyári koktél, üde limonádé, vagy akár pezsgő és habzó bor az ünnepi koccintás fénypontjaként!

Berendezésként a nyári grillhez illő raklap bútorainkat is kérheted, asztallal, padokkal, bárpulttal, kényelmes, színes, nagy párnákkal.

Keress minket a további részletekért (elérhetőség), s élvezd a jó idő minden percét! 

  

 

Hírek

2017. máj. 15. Grillezés kulisszatitkai

 Ugyan már! Grillezni mindenki tud! Várja ki a végét! Reméljük, megváltozik a véleménye! Még mielõtt bárminek is nekikezdene, gondolataiban pörgesse végig az eseményt.

2017. máj. 05. Eperszezon

 Szervezetünknek elsõsorban azokra a vitaminokra, és ásványi anyagokra van szüksége, melyek az éppen akkor termõ, szezonális élelmiszerekben megtalálhatók. Ha követjük a természetet, végtelenül egyszerû a dolgunk, és még a pénztárcánkat is megkíméljük.

 

 

2017. ápr. 12. A tavasz elsõ hírnöke: a medvehagyma

 A végsõkig lecsupaszított piacon március vége felé megjelenik a tavasz elsõ hírnöke: a medvehagyma. A magyar gasztronómiába pár éve berobbant növény töretlen népszerûségét talán épp ez a pionír szerep okozza. Friss, zamatos, tele az ébredõ erdõ, az erõre kapó tavasz illatával. Ízre a fokhagyma és a snidling ügyes keveréke. Lehet belõle levest készíteni, ízesíthetünk vele bármilyen fõételt, készíthetünk vele fûszervajat, jó körözöttbe, tökéletes tésztákba, szószokba, salátákba. Egyszóval ezerarcú, hagymaízû csodanövény.

Gála Eseményszervező Kft. - © 2008 Minden jog fenntartva!
1053 Budapest, Reáltanoda utca 5.
Tel:06 1 240 2777
Fax:06 1 240 2646
gala@gala.hu