Az oldal tetejére
Gála Party Service - Rendezvényszervezés, gálavacsora

Telefon: +36 1 240 2777

E-mail: gala@gala.hu

Petneházy Club

Kezdő oldal » Petneházy Club

Petneházy Club Hotel

A rendezvény- és szállodakomplexum alig 20 percre Budapest központjától, a Budai tájvédelmi körzetben található. 3 panorámás terme közül kettõ a szálloda szintjén található, a harmadik a medence szinten, így közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. 
 

A Petneházy Club Hotel tökéletes helyszínt nyújt konferenciákra, tréningekre, értekezletekre és családi napokra, hiszen elérhetõ közelségben nyugodt környezetet, igazi szellemi felfrissülést biztosít.   Családi nap:

 A Petneházy Club Hotel ideális helyszín családi napok megrendezésére. A teniszpálya mögötti füves terület alkalmas különbözõ vidám, szórakoztató program lebonyolítására, megtarthatóak itt fellépések koncertek, csapatépítõ játékok is. Családi napjainkon garantált az önfeledt szórakozás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!   


Esküvõ:

 A Petneházy Club Hotel nem véletlenül Budapest egyik legkedveltebb esküvõi helyszíne. Profi csapatunk évtizedes tapasztalata gondoskodik róla, hogy életük legfontosabb napján minden tökéletes legyen. 

3 panorámás terme közül kettõ a szálloda szintjén található, a harmadik a medence szinten, így közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. 

A csendes környezetben 45 db saját szaunával ellátott, többszobás, konyhával felszerelt faház található a fõépület körüli réten, diszkrét távolságban egymástól, továbbá a Petneházy Club Hotel fõépületében található 32 kétágyas stúdiószoba is.
Helyszíni szertartás

Szabadtéri pódiumunkon festõi környezetben lehetõség nyílik polgári szertartás megrendezésére is. A II. kerületi anyakönyvvezetõ kitelepülése megoldható.

 Konferencia:

 A Petneházy Club Hotel rendezvénytermei tökéletesen alkalmasak konferenciák, tréningek, értekezletek megrendezésére. A termek természetes megvilágítással rendelkeznek és technikailag felszereltek. A Panoráma terem széksoros elrendezéssel, akár 250 fõ befogadására is alkalmas! 

 


 


Vállalati rendezvények, tréningek, csapatépítők

Nem kell többszáz kilométert utaznia, hogy kényelmesen, feszültségmentesen vegyen részt egy konferencián, vagy akár egy üzleti ebéden.  Könnyebben jönnek a gondolatok, kevesebb a stressz egy olyan környezetben, amelyet a természet alkotott. A Petneházy Club Hotel és Rendezvényparkban lehetőségeink szinte korlátlanok. A 10 fős tréningektől a több száz fős családi napokig szinte minden megvalósítható.

A maga nemében egyedülálló rendezvénypark tökéletes lehetőséget teremt egy fárasztó nap végén a vendégek kikapcsolódására. A résztvevők élvezhetik a különféle sportolási lehetőségeket, akár teniszezni, akár golfozni vágynak vagy lovagolással kívánják kizárni a rohanó világ zaját. Azok számára, akik nem az aktív pihenés hívei, számukra wellness szolgáltatásainkat kínáljuk. Tavasztól őszig, kültéri medencénk, egész évben beltéri medencénk és szaunánk, valamit masszázskezeléseink várják a megújulni vágyókat.


 

Hírek

2017. máj. 22. Harapj bele a nyárba a Gálával!

 Unod már a hétköznapi szürkeséget, s felpörgetnéd a munkás hétköznapokat valami igazán ínycsiklandó programmal? Ha kisüt a nap, és zöldbe borul a természet, akkor jöhet a faszén és a grillkészlet!  Mit szólnál, ha idén házhoz jönne minden, ami ehhez szükséges?

 

2017. máj. 15. Grillezés kulisszatitkai

 Ugyan már! Grillezni mindenki tud! Várja ki a végét! Reméljük, megváltozik a véleménye! Még mielõtt bárminek is nekikezdene, gondolataiban pörgesse végig az eseményt.

2017. máj. 05. Eperszezon

 Szervezetünknek elsõsorban azokra a vitaminokra, és ásványi anyagokra van szüksége, melyek az éppen akkor termõ, szezonális élelmiszerekben megtalálhatók. Ha követjük a természetet, végtelenül egyszerû a dolgunk, és még a pénztárcánkat is megkíméljük.

 

 
Gála Eseményszervező Kft. - © 2008 Minden jog fenntartva!
1053 Budapest, Reáltanoda utca 5.
Tel:06 1 240 2777
Fax:06 1 240 2646
gala@gala.hu